ÇOMÜ KAM Kadın Çalışmaları Okuma Grubu Etkinliği Tarihi Güncellenmiştir

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇOMÜ KAM)  kadın çalışmaları okuma grubu buluşması 7 Ağustos 2024 saat 19.00’da Kepez Veranda Cafe’de gerçekleştirilecek.  Buluşma için kitap ise Charlotte Perkins Gilman’ın Kadınlar Ülkesi isimli eseri.
Kadın çalışmaları okuma grubu nedir?
Kadın çalışmaları okuma grubu, kadın çalışmaları alanında bilgi ve farkındalığı artırmayı amaçlıyor.
Grupta her ay alanla ilgili temel romanlar, akademik kitaplar ve diğer önemli eserlerden bir tanesi seçilerek okunuyor. Ayda bir kez gerçekleştirilen buluşmalarda da okunan kitap tartışılıyor. Bu tartışmalarla, katılımcıların bilgi birikimlerini artırmalarına ve kadın çalışmaları konusundaki perspektiflerini genişletmelerine yardımcı olmak amaçlanıyor.
Not: Okuma grubuna bir dönem boyunca devam edecek katılımcılara öğrenciler için sosyal transkripte de eklenecek sertifika verilecektir.
Katılım ve detaylı bilgi için: aslitopsoy@comu.edu.tr