''Kadın- Erkek İletişiminde Barış Dili'' Konulu Konferans Gerçekleştirildi

"KADIN-ERKEK İLETİŞİMİNDE BARIŞ DİLİ" KONULU KONFERANS GERÇEKLEŞTİRİLDİ

"Kadın-Erkek İletişiminde Barış Dili" Konulu Konferans Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Turizm Topluluğu'nun ‘'Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü" etkinlikleri kapsamında "Kadın-Erkek İletişiminde Barış Dili"  konulu konferans düzenlendi. Troya Kültür Merkezinde düzenlenen konferansa Özgen Saatçiler konuşmacı olarak katıldı.

Son yıllarda Türk toplumunun kanayan yarası olan kadına şiddetin, her geçen gün artarak devam ettiği bir ortamda akademisyenden öğrenciye salonu yoğun bir dinleyici kitlesi doldurdu.

Konferansın açılış konuşmasını Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi müdürü Doç. Dr. Gülgün Yazıcı yaptı. Yazıcı konuşmasında neden 25 Kasım'da böyle bir program yaptıklarını anlattı.

Açılış konuşmasının ardından Özgen Saatçiler, "Kadın-Erkek İletişiminde Barış Dili"  konulu konferansın sunumunu yaptı.