Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü(Doktora, Tezli-Tezsiz-Uzaktan Tezsiz YL) Öğrenci Alım Kontenjanları ve Başvuru Şartları

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı

Lisansüstü Öğrenci Alım Kontenjanları ve Başvuru Şartları

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı lisansüstü programlarına öğrenci alımı ve Programlararası Geçiş işlemlerine ilişkin detaylı bilgilere aşağıdaki tabloda yer alan kılavuzlardan ulaşabilirsiniz.

ÖNEMLİ HATIRLATMALAR:

• Başvuru Tarihleri 22 Ocak 2024 - 01 Şubat 2024’tür.
  • Başvuru işlemleri yalnızca online olarak yapılacaktır.
  • Online başvuru ekranı 22 Ocak Pazartesi saat 00:00’da açılacak, 01 Şubat 2024 Perşembe saat 17:00’da kapanacaktır. 22 Ocak 2024 tarihinden önce başvuru yapılamayacaktır.
  • Başvuru Formu eksiksiz doldurularak çıktısı alınıp imzalandıktan sonra, taranıp sisteme pdf formatında yüklenmelidir.

Detaylı bilgi için: https://lee.comu.edu.tr/