8 Mart Dünya Kadınlar Günü Paneli

8 Mart 2019 tarihinde "8 Mart Dünya Kadınlar Günü” etkinlikleri çerçevesinde Merkezimiz tarafından “Hem Kadın Hem Başarılı” başlıklı bir panel gerçekleştirildi.  Panelin açılış konuşmasını merkez müdürü Prof. Dr. Ferah Özkök gerçekleştirdi. Panele Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi ve KAM yönetim kurulu üyesi Prof. Dr. Şükran Yalçın Özdilek, İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatrosu Oyuncusu Bensu Orhunöz ve Gümrük Müşaviri BUSİAD üyesi, Neş’e Yıldırım panelist, Ziraat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Duygu Aktürk moderatör olarak katıldı.