ÇOMÜ KAM Okuma Grubu “Eşyaların Patriyarkası: Dünya Kadınlara Neden Uymaz” Kitabını Değerlendirmek İçin Bir Araya Geldi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAM) tarafından organize edilen ve kadın çalışmaları alanında her ay önemli bir eseri okuyarak bir araya gelen okuma grubunun üçüncü toplantısı, 28 Ağustos 2024 Çarşamba günü Kepez Veranda Cafe’de gerçekleştirildi.
Katılımcılar, ağustos ayında okunan Rebekka Endler’in "Eşyaların Patriyarkası: Dünya Kadınlara Neden Uymaz?" adlı eseri üzerine görüşlerini paylaştı.
Kadın Çalışmaları Okuma Grubu, eylül ayında da Sevgi Soysal’ın "Tante Rosa" kitabı ile devam edecek.
Okuma grubu, “Tante Rosa” kitabını konuşmak üzere 25 Eylül 2024 Çarşamba günü saat 19.00’da Kepez sahilindeki Veranda Cafe’de dördüncü kez bir araya gelecek.
Bilgi ve katılım için: aslitopsoy@comu.edu.tr