Kadın Başarı Öyküleri Programı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, TOBB Çanakkale Kadın Kurulu, Kadın ve Demokrasi Vakfı ve Girişimci Kadınlar Kulübü ortaklığında gerçekleştirilen “Kadın Başarı Öyküleri” 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında Çanakkale Valisi İlhami Aktaş’ın Eşi Songül Aktaş, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ve eşi Doç. Dr. Oya Erenoğlu, Rektör Yardımcısı, Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Karabulgu Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Mustafa İlker Gülcemal, KAM Müdürü Prof. Dr. Pelin Kanten, KAM Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın çok sayıda akademik, idari personel ve öğrenci katılım sağladı. Açılış konuşmalarını Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ve KAM müdürü Prof. Dr. Pelin Kanten’in gerçekleştirdiği programda Kadına Yönelik Şiddet Haberlerinde Sıfır Tolerans Projesi Ara Rapor Sunumu Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın tarafından gerçekleştirildi. Program Çanakkale KADEM İl Temsilcisi Özlem Atıcı’nın, İDA Dizayn Mimarlık Kurucusu Güzin Kutlu’nun, Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan’ın, Çanakkale Baro Başkanı Av. Hande Keskin’in ve Çanakkale 17 Sağlık Ortak Güvenlik Birimi kurucusu Ayşe Berna Ergin’in konuşmaları ile devam etti. Program teşekkür belgesi taktimi ve hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.