Kadına Yönelik Şiddet Haberlerinde Sıfır Tolerans Ara Rapor Sunumu Gerçekleştirildi

Çanakkale Valiliği, Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi paydaşlığında gerçekleşen “Kadına Yönelik Şiddet Haberlerinde Sıfır Tolerans” projesinin ara rapor sunumu Proje Yürütücüsü Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde gerçekleştirildi. Sunuma Çanakkale Valisi İlhami Aktaş’ın Eşi Songül Aktaş, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ve eşi Doç. Dr. Oya Erenoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Karabulgu Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Mustafa İlker Gülcemal, KAM Müdürü Prof. Dr. Pelin Kanten, çok sayıda akademik, idari personel ve öğrenci katılım sağladı.