Kadına Yönelik Şiddet Haberlerinde Sıfır Tolerans Projesi’nin Eğitimleri Gerçekleştirildi

Çanakkale Valiliği, Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi paydaşlığında gerçekleşen Kadına Yönelik Şiddet Haberlerinde Sıfır Tolerans projesinin yedinci oturum eğitimine Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Proje yürütücüsü Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın ve Prof. Dr. Deniz Yengin, Doç. Dr. Serhat Çoban, Doç. Dr. Tamer Bayrak, Öğr. Gör. Onur Bayram, basın temsilcileri ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Prof. Dr. Deniz Yengin ve Doç. Dr. Tamer Bayrak Dijital Okuryazarlık ve Dijital Haber Üretimi ve Robot Gazetecilik ve Yeni Uygulamalar eğitimlerini gerçekleştirdi. Eğitimler kapsamında uygulamalı çalışmalar katılımcılarla beraber yapıldı.