Tüm Yönleriyle Sosyal Medyada Dezenformasyon-1 Kitabının Yazarlarından Rektöre Ziyaret

Editörlüğünü Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın’ın gerçekleştirdiği ön sözünü Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu’nun kaleme aldığı “Tüm Yönleriyle Sosyal Medyada Dezenformasyon-1” kitabının bölüm yazarları Rektör Erenoğlu’na ziyaret gerçekleştirdi.

Farklı disiplinlerden 14 yazarın yer aldığı kitapta Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Disiplinlerarası Kadın ve Aile Çalışmaları Anabilim Dalında öğrenim gören 8 öğrenci yazar olarak yer alarak çalışmaya katkı sunmuştur.
Kitap Bölümlerinde “Sosyal Medyada Dezenformasyon ve Tarih Açelya Öksüz”, “Sosyal Medyada Dezenformasyon ve Siyaset Onur Yanar”, “Sosyal Medyada Dezenformasyon ve Sağlık Meral Kurtulmuş”, “Sosyal Medyada Dezenformasyon ve Afet Nursena Karaarslan”, “Sosyal Medyada Dezenformasyon ve Kadın Damla Karagül”, “Sosyal Medyada Dezenformasyon ve Aile Aslı Baş, Çiğdem Egemen, Seçil Şirinkaya’nın çalışmaları yer almaktadır.

Ziyaret ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu’na kitap takdimi ve hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.