Kadın Başarı Öyküleri Programı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, TOBB Çanakkale Kadın Kurulu, Kadın ve Demokrasi Vakfı ve Girişimci Kadınlar Kulübü ortaklığında gerçekleştirilen “Kadın Başarı Öyküleri” 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliği kapsamında açılış konuşmalarını Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ve KAM müdürü Prof. Dr. Pelin Kanten’in gerçekleştireceği programda Kadına Yönelik Şiddet Haberlerinde Sıfır Tolerans Projesi Ara Rapor Sunumu Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın, Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan, Çanakkale Baro Başkanı Av. Hande Keskin ve Çanakkale 17 Sağlık Ortak Güvenlik Şirketi kurucusu Ayşe Berna Ergin’in konuşmaları yer alacaktır. Tüm akademik, idari personel ve öğrencilerimiz davetlidir.