ÇOMÜ Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Koordinasyonunda Aile Çalıştayına Katılım Sağlandı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), ÇOMÜ Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinasyonunda Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Deniz Yengin, Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın ve Doç. Dr. Tamer Bayrak T.C Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 81 ilde düzenlenen ve Çanakkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Çanakkale’de organize edilen ‘Aile Çalıştayına’ katılım sağladı. Çalıştay kapsamında belirlenen 7 konu başlığı kamu kurum ve kuruluşların ilgili personeline ek olarak sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri bir ara geldi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), ÇOMÜ Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinasyonunda Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Deniz Yengin, Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın ve Doç. Dr. Tamer Bayrak T.C Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 81 ilde düzenlenen ve Çanakkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Çanakkale’de organize edilen ‘Aile Çalıştayına’ katılım sağladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının, ailelerin sosyal refahını korumak, güçlendirmek ve geliştirmek amacıyla 81 İl Yönetim Kurulunun koordinasyonunda “Aile Çalıştayları kapsamında düzenlenen program kapsamında kamu ve özel sektörün temsilcileri bir araya gelerek “Aile, Eşitlik ve Adalet”, “Aile, Sosyal Kalkınma ve Refah”, “Aile, Hayat Boyu Gelişim ve Öğrenme”, “Aile, Çevre ve İklim”, “Aile, Teknoloji ve Dijitalleşme”, “Aile Odaklı Sosyal Hizmetler, “Aile ve Yaşlılık” başlıkları üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. Çalıştay, sunumların ardından teşekkür belgelerinin takdimi ile son buldu.